Start your journey to feeling better today.

Raymond en Mieke Bordeaux

Praktijk Happy Lifestyle

By Raymond and Mieke Bordeaux

De praktijk voor jóuw persoonlijke ontwikkeling!

Wij zijn Raymond en Mieke Bordeaux en wij geloven dat het leven bedoeld is om van te genieten. Onze missie is om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren en je alles te leren over wie jij bent. Dit doen wij door middel van integratieve psychotherapie en medium consulten. Als holistisch therapeut helpen we jou bewust(er) te worden van je identiteit en wie je werkelijk bent. Door contact te maken met je ziel en de verbinding met je hart en je gevoel te herstellen, leer je jezelf kennen en accepteren, zodat je het leven gaat leiden dat bij jou past!

Onze Diensten

Individuele therapie

Stap in de reis van zelfontdekking en groei met persoonlijke ontwikkeling en therapie. Ontvang niet alleen de tools om uitdagingen aan te gaan, maar ook de inzichten om je eigen kracht te ontsluiten. Door holistisch te werken, verweven we lichaam, geest en ziel, zodat jij een dieper begrip van jezelf kunt bereiken. Ontdek hoe deze reis niet alleen je innerlijke wereld transformeert, maar ook je relaties verrijkt en je helpt om met veerkracht en vreugde door het leven te navigeren. Het is jouw uitnodiging om het volledige potentieel van jouw unieke zelf te omarmen.

Intuïtieve consulten

Ontvang helder inzicht in je leven met een intuïtief consult. Als medium stemmen wij af op jouw energie, voelen intuïtief mee en delen boodschappen van overleden dierbaren. Ontdek antwoorden op levensvragen en krijg waardevolle begeleiding voor jouw dagelijkse uitdagingen. Laat je leiden door intuïtie voor een dieper begrip van het heden en de toekomst.

Voorouder healing

Duik dieper in je verleden, ontrafel het mysterie van je voorouders, een reis naar zelfontdekking begint hier. In hun verhalen vinden we antwoorden, in hun pijn vinden we genezing. Voorouderhealing is de sleutel tot begrip, een pad dat ons verbindt met wie we zijn. Sta stil bij de erfenis die je draagt, omarm de lessen en omcirkel de liefde. In het weven van jouw geschiedenis ontvouwt zich de kracht van transformatie. Laat de echo’s van het verleden resoneren in het heden, een heilzame dans van herinnering en heling.

Happy, Healthy, Wealthy, Wise

Wij helpen jou graag bewuster te leven, vanuit je eigen kracht, en positiever in het leven te staan. We leren je vertrouwen te hebben in het leven én jezelf door in het hier en nu te leven en contact te maken met je gevoel.
Je zal dan meer innerlijke rust ervaren, authentiek zijn en je dromen en wensen gaan realiseren. Je krijgt meer zelfkennis, waardoor je je talenten beter kunt benutten en een inspiratie bent voor anderen. Door krachtig in het leven te staan word je een leukere partner, ouder, vriend of vriendin, collega en familielid.
Hoe meer je je eigen beperkende overtuigingen aanpakt, hoe meer je in een flow gaat leven waarin je dingen gaat aantrekken die je gelukkig maken. Wij helpen je graag op jouw pad om intenser te genieten van het leven en gezond oud te worden.

Raymond Bordeaux

Boek nu je afspraak voor een online consult!

Wil je gauw aan de slag? Neem vandaag nog contact met ons op om je afspraak in te plannen.

Het consult doen we online via Zoom. Je ontvangt van ons een link in je inbox.

 

Individuele begeleiding

Intake

In de intake luisteren we naar jou hulpvraag. Hierbij voelen wij intuïtief mee welke aanpak het beste is voor jou.

Holistisch

Vanuit verschillende perspectieven werken wij naar de kern van jouw hulpvraag. Hier zetten we verschillende methoden en technieken voor in.

Groei

Wanneer je bij de kern bent geweest, dit inziet en doorleeft, ontstaat er ruimte voor heling en groei.

Samen met Mieke heb ik ontzettend veel stappen gemaakt: ze heeft me geleerd om mezelf te accepteren en lief te hebben, om om te gaan met ‘oud zeer’ uit mijn verleden en om beter te luisteren naar de stem van mijn intuïtie.

Tessa 32 jaar

Door Raymond zijn benadering, de technieken en thuisopdrachten, heb ik mijzelf, wie ik in de kern ben, op een unieke manier teruggevonden. Dankjewel daarvoor!

Fabienne 49 jaar

Zoveel puzzelstukjes die nu op hun plek zijn gevallen. Ik heb mezelf goed leren kennen en kan beter met mijn hoogsensitiviteit omgaan.

Joyce 30 jaar

Diensten

-> Individuele therapie
-> Intuïtieve consulten
-> Voorouder healing
-> Hartcoherentie

Contact

06-48940446
info <at> praktijkhappylifestyle.nl
Silves, Portugal

Nieuwsbrief