Therapie

Mensen willen groeien, net als alles in de natuur. Dit is onze natuurlijke staat van zijn en wij worden gelukkig als we hier gehoor aan geven. We kunnen groeien als we zingeving ervaren en opstaan met een gevoel iets bij te dragen aan de wereld om ons heen. Dat levert een dankbaar gevoel op en maakt dat we genieten van al het moois wat er al is.

Veel van onze cliënten willen graag leren leven in liefde, harmonie, verbinding, vertrouwen en overvloed. Ze herkennen zichzelf vaak in de volgende thema’s en problemen:

• Doorbreken van patronen en / trauma uit familielijnen
• Stress op het werk of privé
• Onzekerheid
• Altijd druk zijn
• Vermoeidheid- of burn out klachten
• Het dertigersdilemma (ook wel dertigersdip)
• Een midlife crisis
• Hooggevoeligheid (HSP)
• Twijfels over jouw manier van leven
• Bang zijn om het verkeerde voorbeeld te geven voor je kinderen

Als junior binnen de werkmaatschappij is het hard werken om jezelf te bewijzen. Het is moeilijk om mijzelf te zijn in een wereld waar alle verwachtingen van anderen zwaarder lijken te wegen. Door de sessies met Mieke heb ik inzicht gekregen in waar mijn prestatiedrang, mijn perfectionisme en mijn angst om niet gezien te worden vandaan komen. Om verder te kunnen moest ik eerst begrijpen waar ik vandaan kwam. Nu ik beter inzicht heb in wie ik ben en hoe ik gevormd ben, kan ik beter beslissingen nemen die echt bij me passen en durf ik mijn gevoel beter uit te spreken naar de buitenwereld. Ik heb nu al een mooie stappen gemaakt en kan mij focussen op de dingen die mij gelukkig maken en waar ik echt voor sta in het leven.
Michelle, 24 jaar

Onze missie is om mensen weer terug te brengen naar zichzelf, zelfvertrouwen te geven en in hun kracht te leren staan. Door onze frisse kijk en aanpak bieden wij een klankbord voor iedereen die vastloopt in zijn of haar leven. We leren je betere keuzes te maken, zodat je tevreden kunt zijn over wie en hoe je bent en innerlijke rust gaat ervaren. Dit noemen wij een Happy Lifestyle.

Dit betekent niet dat je geen obstakels tegen zult komen in je leven of dat het nooit eens tegen zal zitten. Angst en onzekerheid zijn gevoelens die we allemaal kennen. Het is echter belangrijk dat je ondanks tegenslagen terug kunt keren naar jouw centrum en bewust kiest voor liefde en acceptatie. Wanneer je luistert naar je innerlijke stem, zal je vol vertrouwen en met compassie jouw pad bewandelen, waarna de innerlijke rust terugkeert. Wij bieden jou de handvatten om in moeilijke tijden bij jezelf te blijven en te handelen vanuit jouw kracht.

Klaar voor jouw transformatie? Kies nu voor een bewuster, gelukkiger leven.

Onze werkwijze

Stap de wereld van persoonlijke groei binnen, waar je ook bent! Online sessies voor persoonlijke ontwikkeling – jouw reis, jouw tempo. Vanuit je eigen omgeving, groei en leer op jouw gemak. Gemakkelijke toegang tot inzichten en transformatie, allemaal online.

Ervaar de kracht van persoonlijke ontwikkeling vanuit huis. Ontdek en ontwikkel jezelf online, begin vandaag nog!

Onze reis begint altijd met een diepgaande intake, onthullend wat er bij jou speelt en welke obstakels je tegenkomt. Elke sessie stemmen we af vanuit onze intuïtie. Zo ontrafelen we snel de kern, brengen deze aan het licht en helen eventuele bagage uit het verleden.

We omarmen een holistische benadering, putten uit bewezen technieken van zowel Oosterse als Westerse geneeswijzen. Van NLP tot EMDR, Hypnotherapie tot Systeemopstellingen, Regressietherapie, Energiewerk en Intuïtieve therapie – een rijk palet aan methoden om jouw groei te ondersteunen. Dit alles toegankelijk, nu online, voor een grotere flexibiliteit en comfort. De sleutel tot jouw ontwikkeling wacht op jou, klaar om ontdekt te worden!

 

Voordelen van onze (online) werkwijze:

• Wij werken direct naar de kern, waardoor verandering snel gerealiseerd wordt en er levenslange resultaten behaald worden
• Wij gebruiken het beste van beide werelden: Oosterse en Westerse technieken
• Wij brengen je in contact met je zelfhelend vermogen en intuïtie, wat in ieder van ons aanwezig is
• We maken je bewust van de beperkende overtuigingen waar je nu naar leeft en die zich manifesteren in je leven. Dit kan echt anders, als je maar wilt en bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk
• Wij ‘kraken’ je open en maken je bewust van alles wat jou blokkeert
• We ontdekken je blokkades en gaan door je angsten heen
• Wij helpen je angsten, pijn en verdriet om te zetten in hoop, vertrouwen en liefde
• We herstellen je vertrouwen om zo de flow haar werk te laten doen in je leven.

• Online therapie biedt flexibele, comfortabele en diverse therapeutische mogelijkheden, terwijl het kosten- en tijdsbesparend is.

Van jou vragen we:

• Openheid
• Een positieve instelling
• Een open minded blik
• Zelfreflectie
• Het nemen van eigen verantwoordelijkheid

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jou verder te helpen in het leven. Verras jezelf en je omgeving met de blijvende effecten van onze helende therapieën en kies nu voor een gelukkig, zinvol leven!

Tarief

* Onze therapie sessies worden door veel zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk bij je eigen zorgverzekering of je in aanmerking komt voor alternatieve geneeswijzen.

Meld je vandaag nog aan!

Aanmelden

Plan vandaag nog jouw afspraak in door contact met ons op te nemen via bovenstaande knop.

Het was de juiste plek, de juiste tijd en het juiste moment toen ik bij Praktijk Happy Lifestyle terecht kwam. Ik zat midden in een levens transitie en wilde hierbij graag ondersteuning. Die kreeg ik, maar ook zoveel meer. Door de sessies met Raymond ben ik weer in contact gekomen met mijn ware zelf. Ik sta weer zeer bewust in het leven. Met beide benen stevig op de aarde, en tegelijkertijd in contact met mijn hogere bewustzijn. Ik leef nu 100% zonder angst en vol vertrouwen. Door het Happy Lifestyle traject ben ik weer verliefd geworden op mijn leven. Mijn dank is groot!

Bo, 45 jaar

Geheel blanco ging ik uit nieuwsgierigheid naar een reading bij Raymond. Hier kwam al snel naar boven mijn onrust en soms vervelend gevoel bij sommige mensen of sommige situaties. Zijn advies was om eens (met mijn goedvinden) met Mieke te praten.
Na een kennismakingsgesprek heb ik besloten de coaching te beginnen.
Snel kwam naar boven dat ik een HSP-er ben en dat heb ik nooit geweten. Na een vragenlijst te hebben ingevuld was dit meer dan duidelijk. Wij hebben gewerkt met voorbeelden die ik had en afgerekend met bepaalde gevoelens.
Ik heb meer zelfkennis gekregen en geleerd me in bepaalde situaties te ontspannen. En ik heb geleerd dat ik er ook mag zijn, dus ben ik sterker geworden. Ik heb samen met Mieke gekeken wat ik in de toekomst wil en wat mijn doelen zijn.
Ik heb erg veel gehad aan Mieke en daarom heel veel dank hiervoor!

Jose, 52 jaar

Voordat ik bij Mieke kwam was ik al enige tijd in ‘gevecht’ met mezelf. Ik was mezelf behoorlijk kwijt: ik was niet fit, emotioneel overbelast en had totaal geen goede balans tussen werk en privé. Achteraf denk ik dat ik op het randje van een ‘burn-out’ balanceerde. Een vriendin adviseerde me om een gesprek aan te gaan met Mieke. Al direct tijdens het eerste contact voelde ik me erg op mijn gemak. Samen met Mieke heb ik ontzettend veel stappen gemaakt: ze heeft me geleerd om mezelf te accepteren en lief te hebben, om om te gaan met ‘oud zeer’ uit mijn verleden en om beter te luisteren naar de stem van mijn intuïtie. Zaken waar ik haar ontzettend dankbaar voor ben en die mijn leven hebben veranderd!

Tessa, 32 jaar

Ik ben het traject gestart omdat ik het lastig vond om met mijn gevoel om te gaan. Soms onverklaarbare emoties of gevoelens die omhoog kwamen in situaties op het werk en privé. Ik ben gaan inzien dat je als man ook over je gevoel mag praten. Dit mag ik nu van mezelf volledig gaan inzetten zodat ik helemaal mezelf ben. Ik geniet nog meer van de kleine dingen en ben meer in het hier en nu. Heb nu veel meer helder waar ik voor sta en wie ik ben! Al met al is de kwaliteit van mijn leven zeker verbeterd.
De combinatie van de coachingsgesprekken, de thuisopdrachten, de meditatie sessies, het spirituele maar ook de nuchtere aanpak dat spreekt me erg aan. Dat de balans tussen spiritualiteit en met beide benen op de grond staan er beide mag zijn!
Nederland en de rest van het westen heeft behoefte aan coaching op deze manier!
Dustin, 27 jaar

Nadat ik lange tijd heb rondgelopen met depressieve klachten en de bijbehorende zwaarste medicatie hiervoor kwam ik bij Mieke terecht. Halverwege de eerste kennismaking voelde zij al gelijk aan mij waardoor ik me niet goed voelde en daardoor konden we meteen aan de slag met de kern. Met haar hulp heb ik bepaalde dingen leren loslaten in mijn leven, alles een juiste plek kunnen geven en meer grip krijgen op de positieve dingen in mijn leven. Ook heeft Mieke me weer de moed gegeven om te beginnen aan een HBO studie. Ik ben volledig van de medicatie af en als ik nu een keer een slecht moment heb zal ik niet denken dat het me niet meer gaat lukken, maar weet ik wat ik moet doen voor mezelf om me weer goed te gaan voelen en door te gaan met wat ik leuk vind. Het fijnste aan het traject met Mieke was dat ik me vanaf het begin veilig en gehoord voelde. Ook heb ik nooit het gevoel gehad dat ik dingen moest, alles kon op mijn eigen tempo. Deze hele ervaring heeft mij ontzettend vooruit geholpen in mijn leven en dat had iemand anders niet voor me kunnen doen.

Paulien, 18 jaar

Destijds ben ik het traject gestart omdat ik steeds zat te worstelen met de “muur” tussen mijn gevoel en verstand. De sessies met Raymond hebben mij bevrijd van beperkende gedachten en het steeds maar “moeten” of “niet mogen” van mezelf. Ik kan nu veel meer op mijn gevoel vertrouwen en dit brengt mij heel veel rust en vreugde in het leven. Door Raymond zijn benadering, de technieken en thuisopdrachten, heb ik mijzelf, wie ik in de kern ben, op een unieke manier teruggevonden. Dankjewel daarvoor en ik weet zeker dat ik nog eens een terugkomsessie zal inplannen!

Fabienne, 49 jaar

In mijn zoektocht naar ‘wie ben ik en wat wil ik?’ heeft Mieke mij fantastisch geholpen. Zij wist beter wat ik daarvoor nodig had dan ikzelf. Mieke luisterde écht naar me en moedigde me aan om door te gaan op momenten dat het moeilijk was. Ik durfde alles tegen haar te zeggen, dingen die ik nog nooit met iemand had gedeeld, omdat ik overtuigd ben van haar integriteit. Met als resultaat dat ik oude lasten los heb kunnen laten (ik voel me lichter) en meer mezelf ben geworden! En daar heb ik voor de rest van mijn leven profijt van. Ik ben je zeer dankbaar Mieke! X

Hilde, 35 jaar

Mijn sessies met Raymond hebben vruchten afgeworpen. Hij is een rustige man die je een veilig gevoel geeft en luistert naar je verhaal. Ik wilde graag promotie maken op mijn werk. Leidinggeven als Senior aan een groep collega’s. Maar onbewuste overtuigingen en patronen hielden mij daarin tegen. Raymond heeft mij laten inzien wie ik was, en waar ik vandaan kom en wat deze patronen en overtuigingen zijn die mij tegenhielden. Hier hebben we aan gewerkt zodat het mij niet meer belemmert wanneer ik leiding moet geven. Ook heb ik geleerd hoe ik bewust bezig kan zijn met mijn lichaamshouding waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen, grenzen stellen voor mezelf en “NEE” durven zeggen.

Dank je wel Raymond.

Edwin, 46 jaar

Na mijzelf dertig jaar lang af te hebben gevraagd waarom ik mij vaak anders voelde dan anderen en mezelf soms alleen voelde ben ik met Mieke in contact gekomen. Er was direct een klik en een herkenning van hoogsensitiviteit, waardoor ik mijzelf op mijn gemak voelde. Door Mieke ben ik erachter gekomen dat het verlies van mijn tweelingzus in de baarmoeder een grote impact heeft gehad op mijn leven. Door dit traject ben ik door een rouwproces gegaan en heb ik dit trauma kunnen verwerken en mijn zus een plaatsje kunnen geven in mijn leven. Zoveel puzzelstukjes die nu op hun plek zijn gevallen. Ik heb mezelf goed leren kennen en kan beter met mijn hoogsensitiviteit omgaan. Er is door middel van de opdrachten echt gekeken naar mijzelf als persoon, wat ik in mijn leven heb meegemaakt en wat ik nodig heb om gelukkig te zijn. Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft zijn ups en downs, dat zal altijd blijven. Maar door Praktijk Happy Lifestyle kan ik accepteren wie ik ben, ik ben precies goed ben zoals ik ben. En eindelijk kan ik zeggen: ik hou van mezelf.

Joyce, 30 jaar

Na een heel heftige periode van zorg, spanning en verdriet was ik mezelf behoorlijk kwijt. Antwoord krijgen op de toch al niet zo eenvoudige vraag “wat zijn voor mij de meest essentiële dingen in het leven?” lukte me niet alleen.
Daar heeft Mieke mij fantastisch bij geholpen; op een ontzettend warme, ontspannen maar duidelijke wijze heeft ze me aan de hand genomen en gaandeweg steeds een beetje meer losgelaten.
Ik heb stappen gezet naar groei, ben weer meer energiek, en kan voortaan zelf de vinger op de zere plek leggen. Mijn focus is weer terug en ik heb geleerd wat liever te zijn voor mezelf….

Babs, 37 jaar

Er waren scheuren, vooral in de grond onder m’n voeten. Reparatie was nodig, maar waar vind je een betrouwbaar iemand die weet wat ie doet? Via via bij Mieke terecht gekomen. Zij had de tools die nodig waren. Oude patronen werden doorbroken. Trauma werd geheeld. In de gereedschapskist zat alles wat nodig was, van visualisaties tot EMDR. Maar belangrijker nog; dit werkt alleen als er begrip is, vertrouwen, sturing, aanmoediging en alle ruimte voor ontdekking. En omdat alles aanwezig was, kon ik zomaar in korte tijd grote stappen zetten.
Ik sta weer stevig.
Judith, 43 jaar