“Ik zet mijn hoogsensitiviteit nu dagelijks in als kracht”

Ik help je graag om ook jouw Happy Lifestyle te gaan leven, op een manier die bij jou past! Ik wil je een plek bieden waar je een moment van rust, bezinning en tijd voor jezelf kan ervaren. Een plek waar je dichter bij jezelf kan komen en jouw innerlijke krachten kan ontdekken.

Ik wil je inspireren en motiveren, het vuurtje in je wakker maken en je begeleiden naar jouw zielsbestemming om zo gelukkig en vol inspiratie in het leven te staan. Door mijn rust, scherpe luister- en observeervermogen en ontwikkelde intuïtie zie ik mensen voor wie ze echt zijn en waar hun talenten en blokkades liggen. Ik werk op een liefdevolle en doortastende manier snel naar de kern.

Als hooggevoelig meisje met een rugzak vol bagage ben ik het leven doorgegaan. Totaal onbewust, heel open en onbevangen. Ik deed tientallen dingen tegelijk en wilde veel te veel uit het leven halen.
Na mijn HBO-studie Commerciële Economie, ben ik 7 jaar werkzaam geweest in de modebranche. Ik wilde carrière maken, want dan heb je het wel voor elkaar, dacht ik. Een fijne relatie en een mooi huis hoorden daarbij. Ik zocht veel dingen buiten mezelf en met vallen en opstaan heb ik het bereikt: een managersfunctie met veel verantwoordelijkheden in de modebranche, een auto, een telefoon en een laptop van de zaak. Veel reizen, een druk sociaal leven en een fijne partner… Tot er een moment kwam dat ik dacht: Is dit het nou?’ ‘Ben ik wel gelukkig en waar doe ik dit eigenlijk allemaal voor?’ 60.000 km per jaar aan zakelijke kilometers rijden, altijd druk, vermoeid, weinig energie en geen rust!

Mooiere binnenwereld
Kort daarna, in mijn 30ste levensjaar, raakte ik onverwachts mijn baan kwijt, mijn relatie ging over en ik moest het huis verkopen waar ik mij erg thuis voelde. Als ik er nu op terug kijk een ‘halleluja’ moment, maar toen voelde het zeker niet zo. Ik kreeg wel alle tijd, ruimte en vrijheid om te onderzoeken wat ik nu werkelijk wilde en wat mij gelukkig maakte. Een hele mooi zoektocht naar mezelf, met vraagstukken zoals: wie ben ik nu echt?, waar kom ik vandaan?, wat vind ik belangrijk?, waarom doe ik de dingen zoals ik ze nu doe?, wat past er echt bij mij?, hoe creëer ik dat? en wat wil ik nalaten in dit leven?

Door mooie reizen naar het buitenland te maken, verschillende therapieën te volgen en een yoga-, coachings- en therapieopleiding af te ronden, heb ik op al deze vragen antwoorden gevonden. Ik wist precies wat ik wilde en mijn bewustwording en kennis groeiden enorm. Ik kon datgene wat ik wilde gaan creëren in mijn eigen leven. Ik heb geleerd dat door het opruimen van mijn bagage en door mijn binnenwereld mooier te maken, mijn buitenwereld totaal veranderde.

Hoogsensitiviteit
Mede door mijn nieuwsgierigheid en interesse in mensen ben ik begonnen aan de beroepsopleiding tot Polyenergetisch therapeut. Een opleiding die mij goed naar mezelf liet kijken en het beste in mij naar boven haalde. Er is meer balans ontstaan in mijn leven en ik zet mijn hoogsensitiviteit nu dagelijks in als kracht. Ik ben mij ervan bewust dat dit een talent is in plaats van een zwakte en weet hoe ik dit kan inzetten om anderen te helpen. Ik heb ook ervaren hoeveel je in je leven zelf in de hand hebt. Dit gaf mij veel (zelf)vertrouwen, rust, vreugde en kracht om hiermee door te gaan. Ik heb geleerd om met tegenslagen en met dingen die me raken om te gaan en kan dingen die niet van mij zijn nu heel goed bij de ander laten. Tenslotte heb ik een levensstijl gevonden die bij mij past en dat alles maakt mij een zeer gelukkig mens!

Yoga en Hypnobirthing
Inmiddels leef ik nu al een aantal jaren een heel gelukkig leven dat alleen maar mooier wordt en dat maakt me zo ontzettend dankbaar en blij! Ik doe het werk dat ik het allerliefste doe, waar ik veel voldoening uit haal en waarin ik al mijn talenten kwijt kan.
Ik ben tevens een gecertificeerd yogadocente en beoefen al jarenlang enthousiast yoga. Ik voelde al snel dat ik deze manier van ontspanning wil doorgeven. Ik heb daarom de volgende docentopleidingen gevolgd: docent Hatha Yoga, docent Deugdenyoga en de Holistische Peuter-, Kleuter- en Kinderyoga-opleiding.
Door de geboorte van onze kinderen ben ik in aanraking gekomen met HypnoBirthing®. Tijdens mijn zwangerschap, voorbereidingen en bevalling heb ik hier veel aan gehad. Ik heb twee liefdevolle, vlotte en natuurlijke thuisgeboortes gehad in bad. Raymond en ik hebben hierdoor veel zelf kunnen doen en het voelde zo goed onze zoon en dochter op deze manier op de wereld te zetten.

Happy Lifestyle
Ik heb een fijne, aanvullende en liefdevolle relatie en praktijk met Raymond. Samen hebben we een liefdevol, harmonieus gezin met veel aandacht en tijd voor elkaar. Een (h)eerlijke lifestyle met veel biologische en gezonde voeding, sport en natuur. Bovendien hebben we fijne relaties met vrienden en familie, een goede balans tussen werk en privé en genoeg vrije tijd voor ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en genietmomenten. Dit is voor mij een Happy Lifestyle en zo is het leven bedoeld, daar ben ik van overtuigd! Dit gun ik iedereen en ik weet dat het kan.

Als we allemaal happy zijn, ziet de wereld er een stuk mooier uit!

Opleidingen

  • 2021 Systeemopsteller
  • 2017 Psychosociale Basiskennis
  • 2014 Hypnobirthing docent opleiding
  • 2013 Deugdenyoga docent opleiding
  • 2013 Holistische Kinderyoga docent opleiding
  • 2013 Hatha Yoga docent opleiding
  • 2009 Academie voor Polyenergetisch Therapeut
  • 2000 HBO Commerciële Economie

Overige bijscholingen

  • 2015 tot heden. Diverse bijscholingen op het gebied van therapeutschap