Wie zijn wij?

Wij zijn Raymond en Mieke Bordeaux. We zijn getrouwd en trotse ouders van een zoon en dochter (2015 , 2018). Voordat we elkaar leerden kennen, hadden wij ieder al de behoefte wat bij te dragen aan een betere wereld. We hebben eerst allebei een carrière nagestreefd op rationeel gebied: Mieke in de modebranche en Raymond als piloot. Op hetzelfde moment zochten we meer diepgang in onszelf en zingeving in het leven. We ontmoetten elkaar in de loop van de 4-jarige opleiding tot poly-energetisch therapeut, tegenwoordig multidisciplinair therapeut. Het was liefde op het eerste gezicht. Daar ontdekten wij onze gezamenlijke droom om een bijdrage te leveren door een praktijk te starten. We hebben de opleiding afgerond en onze droom verwezenlijkt met een praktijk aan huis. Ook startten we een liefdevol gezin.

Pad naar bewustwording
Wat ons bijzonder maakt is dat we maar 15 dagen schelen in leeftijd en het gevoel hebben dat we samen op de aarde zijn gekomen met een doel: mensen helpen op hun pad naar bewustwording. We hebben allebei een rustige, zuivere, liefdevolle energie en werken beiden intuïtief en helend. Onze afkomst is half Oosters en half Westers en dat zie je ook terug in onze werkwijze. We gebruiken tijdens onze therapieën het beste uit beide werelden om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke situatie en de balans in je leven te herstellen. We voelen feilloos aan waar de oorzaak van de problemen liggen en werken snel naar de kern toe. Daarnaast blijven wij onszelf ook ontwikkelen door middel van bij- en nascholingen.
Los van de praktijk houden wij enorm van alles wat het leven te bieden heeft: genieten met ons gezin, lekker eten, inspirerende films kijken, reizen, leuke plekken ontdekken, vrienden en familie, yoga en wandelen in de natuur. Het leven zoals wij dat vormgeven is een levensstijl waarbij ratio en gevoel samenkomen in ons hart. Zodat we vanuit ons hart kunnen handelen en het leven leiden wat bij ons past.

Wij willen onze Happy Lifestyle ook met jou delen en jou naar de essentie van het leven leiden, zodat je je leven optimaal ervaart.
Wij zijn ervan overtuigd dat jij ook een gelukkig leven kan leiden! We nodigen je graag uit in onze praktijk om dit te bereiken!

Happy, Healthy, Wealthy, Wise

Meer over…

Wat mij boeit is het verhaal áchter het gedrag van de mens.

Ik wil jou graag helpen bewust(er) te worden; bewust van je eigen gedachten, gevoelens en gedrag. Door deze onder de loep te nemen ben je in staat om zelfstandig hierin je eigen keuzes te maken. Keuzes die voortkomen uit je eigen kern, je ziel, diegene die je werkelijk bent! Zo creëer je jouw eigen Happy Lifestyle!

Lees verder over mij…

Raymond Bordeaux (1981)

Ik zet mijn hoogsensitiviteit nu dagelijks in als kracht.

Ik help je graag om ook jouw Happy Lifestyle te gaan leven, op een manier die bij jou past! Ik wil je een plek bieden waar je een moment van rust, bezinning en tijd voor jezelf kan ervaren. Een plek waar je dichter bij jezelf kan komen en jouw innerlijke krachten kan ontdekken.

Lees verder over mij…

Mieke Bordeaux-Bolkenbaas (1981)