Wie zijn wij?

Wij zijn Raymond en Mieke Bordeaux. We zijn getrouwd en trotse ouders van een zoon en dochter (2015 , 2018). Voordat we elkaar leerden kennen, hadden wij ieder al de behoefte wat bij te dragen aan een betere wereld. We hebben eerst allebei een carrière nagestreefd op rationeel gebied: Mieke in de modebranche en Raymond als piloot. Op hetzelfde moment zochten we meer diepgang in onszelf en zingeving in het leven. We ontmoetten elkaar in de loop van de 4-jarige opleiding tot poly-energetisch therapeut, tegenwoordig multidisciplinair therapeut. Het was liefde op het eerste gezicht. Daar ontdekten wij onze gezamenlijke droom om een bijdrage te leveren door een praktijk te starten. We hebben de opleiding afgerond en onze droom verwezenlijkt met een praktijk aan huis. Ook startten we een liefdevol gezin.

Pad naar bewustwording Wat ons bijzonder maakt is dat we maar 15 dagen schelen in leeftijd en het gevoel hebben dat we samen op de aarde zijn gekomen met een doel: mensen helpen op hun pad naar bewustwording. We hebben allebei een rustige, zuivere, liefdevolle energie en werken beiden intuïtief en helend. Onze afkomst is half Oosters en half Westers en dat zie je ook terug in onze werkwijze. We gebruiken tijdens onze therapieën het beste uit beide werelden om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke situatie en de balans in je leven te herstellen. We voelen feilloos aan waar de oorzaak van de problemen liggen en werken snel naar de kern toe. Daarnaast blijven wij onszelf ook ontwikkelen door middel van bij- en nascholingen. Los van de praktijk houden wij enorm van alles wat het leven te bieden heeft: genieten met ons zoontje, lekker eten, inspirerende films kijken, reizen, leuke plekken ontdekken, vrienden en familie, yoga en wandelen in de natuur. Het leven zoals wij dat vormgeven is een levensstijl waarbij ratio en gevoel samenkomen in ons hart. Zodat we vanuit ons hart kunnen handelen en het leven leiden wat bij ons past.

Wij willen onze Happy Lifestyle ook met jou delen en jou naar de essentie van het leven leiden, zodat je je leven optimaal ervaart. Wij zijn ervan overtuigd dat jij ook een gelukkig leven kan leiden! We nodigen je graag uit in onze praktijk om dit te bereiken!

Happy, Healthy, Wealthy, Wise

Meer over…

Wat mij boeit is het verhaal áchter het gedrag van de mens.

Ik wil jou graag helpen bewust(er) te worden; bewust van je eigen gedachten, gevoelens en gedrag. Door deze onder de loep te nemen ben je in staat om zelfstandig hierin je eigen keuzes te maken. Keuzes die voortkomen uit je eigen kern, je ziel, diegene die je werkelijk bent! Zo creëer je jouw eigen Happy Lifestyle!

Na mijn HTS studie Hogere Informatica en opleiding tot verkeersvlieger ben ik mij steeds meer gaan interesseren in de psyche en het welzijn van de mens. In mijn deeltijdbaan als verkeersvlieger ontmoet ik veel verschillende mensen. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Wat mij boeit is het verhaal áchter het gedrag van de mens. Wat maakt dat iemand is wie hij is? In 2009 ben ik begonnen met de opleiding tot Polyenergetisch therapeut. Eindelijk had ik een opleiding gevonden waar ik mijn interesse kon uitbreiden met kennis. Gedurende de opleiding heb ik veel over mijzelf geleerd. Door mijn achtergrond ben ik geneigd om alles vanuit het hoofd te beredeneren. Het leren waarnemen en kunnen uiten van mijn eigen gevoel sloeg de brug tussen mijn ratio en gevoel. Hierdoor sta ik voller in het leven en kan ik mij nóg beter inleven in anderen. Intuïtie Dit komt goed van pas tijdens mijn sessies met cliënten in onze praktijk. Het geeft mij enorm veel voldoening om te zien hoe mijn cliënten gedurende de sessies groeien. Ze gaan naar huis en merken vaak al snel de positieve effecten om zich heen. Dit maakt het vak als therapeut voor mij een zeer dankbare bezigheid. Lees verder…

Raymond Bordeaux (1981)

Ik zet mijn hoogsensitiviteit nu dagelijks in als kracht.

Ik help je graag om ook jouw Happy Lifestyle te gaan leven, op een manier die bij jou past! Ik wil je een plek bieden waar je een moment van rust, bezinning en tijd voor jezelf kan ervaren. Een plek waar je dichter bij jezelf kan komen en jouw innerlijke krachten kan ontdekken.

Ik wil je inspireren en motiveren, het vuurtje in je wakker maken en je begeleiden naar jouw zielsbestemming om zo gelukkig en vol inspiratie in het leven te staan. Door mijn rust, scherpe luister- en observeervermogen en ontwikkelde intuïtie zie ik mensen voor wie ze echt zijn en waar hun talenten en blokkades liggen. Ik werk op een liefdevolle en doortastende manier snel naar de kern.

Als hooggevoelig meisje met een rugzak vol bagage ben ik het leven doorgegaan. Totaal onbewust, heel open en onbevangen. Ik deed tientallen dingen tegelijk en wilde veel te veel uit het leven halen. Na mijn HBO-studie Commerciële Economie, ben ik 7 jaar werkzaam geweest in de modebranche. Ik wilde carrière maken, want dan heb je het wel voor elkaar, dacht ik. Een fijne relatie en een mooi huis hoorden daarbij. Ik zocht veel dingen buiten mezelf en met vallen en opstaan heb ik het bereikt: een managersfunctie met veel verantwoordelijkheden in de modebranche, een auto, een telefoon en een laptop van de zaak. Veel reizen, een druk sociaal leven en een fijne partner… Tot er een moment kwam dat ik dacht: Is dit het nou?’ ‘Ben ik wel gelukkig en waar doe ik dit eigenlijk allemaal voor?’ 60.000 km per jaar aan zakelijke kilometers rijden, altijd druk, vermoeid, weinig energie en geen rust! Lees verder…

Mieke Bordeaux-Bolkenbaas (1981)