Mediumconsult

Soms vind je in het reguliere aanbod aan therapieën niet alle antwoorden die je zoekt op jouw vragen. Wellicht zoek je antwoorden op levensvragen (intuïtief consult) of zoek je concreet contact met een overleden dierbare (mediamiek consult). Dan raden wij aan om bij Raymond een mediumconsult te boeken.

Intuitief consult

Tijdens een intuïtief consult krijg je helderheid en inzicht in je persoonlijkheid en de thema’s in je leven. Wie ben je? Waar kom je vandaan? Waar sta je nu in het leven? We hebben allemaal een weg afgelegd, binnen ons werk, met onze familie, vrienden of binnen een relatie. Op jouw weg heb je zowel positieve als negatieve ervaringen opgedaan. Ons natuurlijke overlevingsmechanisme is heel goed in het ver weg stoppen van de minder prettige dingen. Toch kan het zijn dat je in je dagelijkse leven hier (on)bewust nog tegenaan loopt en het gevoel hebt jezelf ‘kwijt’ te zijn.
Als je meer met de inzichten wilt doen kan ik je na het intuïtieve consult mogelijkheden bieden om met deze persoonlijke stukken aan de slag te gaan. Hierdoor zal je weer in de flow van het leven komen en het contact met je ware zelf herstellen.

 

Eerste keer een reading, bijzondere ervaring. Werden toch opmerkelijke feitelijke dingen gezegd over mijn gezin van herkomst, karakter van familieleden en eigen persoonlijkheid / karakter. Prettige sfeer, had nog wel uren door willen gaan.

Martine, 47 jaar

Mediamiek consult

In een mediamiek consult maak ik contact met overleden dierbaren. Vaak willen zij laten weten dat ze er nog zijn en op de hoogte zijn van de dingen die zich in jouw leven afspelen. Dan ontstaan er prachtige momenten van heling, waarbij de overledenen zich kunnen uiten op een manier waartoe zij tijdens het aardse leven niet in staat waren. Met behulp van feitelijke bewijzen, zoals de reden waarom of de manier waarop ze overleden zijn, bepaalde karaktertrekken en gedeelde herinneringen, laten zij weten wie ze zijn en welke boodschap ze voor jou hebben. Zo zal je ervaren dat de eeuwige band van liefde altijd doorgaat, ook na de fysieke dood.

Het gebeurt overigens regelmatig dat de twee verschillende kanten (psychic/mediamiek) door elkaar heen lopen tijdens een consult.

Een privéconsult duurt 45 minuten en kost €85,-. Dit is inclusief audio-opname. Een consult kan ook plaatsvinden via Zoom.

De kosten voor de mediumconsulten worden niet vergoed vanuit de zorgverzekeraar.

Ik voelde me erg op mijn gemak. Een mooie lichte ruimte. Maar ook de hartelijkheid en betrokkenheid van Raymond doen me heel goed. Wat voor mij het belangrijkste was, een teken van mijn vader. Dat hij er nu voor mij is en veel van me houdt. Dit heeft hij bij leven niet kunnen zeggen. Hij ziet nu in (vanuit gene zijde) hoe moeilijk het voor mij was en zal me waar mogelijk in mijn verdere leven begeleiden.

Mieke, 58 jaar

Boek vandaag nog een consult!

Aanvragen

Uit de praktijk…

Voor het blog verwijzen we je naar onze aparte site voor medium consulten op www.raymondbordeaux.nl

Veelgestelde vragen

Om de ‘veel gestelde vragen’ te lezen verwijzen we je naar onze aparte site voor medium consulten op www.raymondbordeaux.nl

Ervaringen

Om meer ervaringen te lezen verwijzen we je naar onze aparte site voor medium consulten op www.raymondbordeaux.nl