Mediumconsult

Soms vind je in het reguliere aanbod aan therapieën niet alle antwoorden die je zoekt op jouw vragen. Wellicht zoek je antwoorden op levensvragen (intuïtief consult) of zoek je concreet contact met een overleden dierbare (mediamiek consult). Dan raden wij aan om bij Raymond een mediumconsult te boeken.

Intuitief consult

Tijdens een intuïtief consult krijg je helderheid en inzicht in je persoonlijkheid en de thema’s in je leven. Wie ben je? Waar kom je vandaan? Waar sta je nu in het leven? We hebben allemaal een weg afgelegd, binnen ons werk, met onze familie, vrienden of binnen een relatie. Op jouw weg heb je zowel positieve als negatieve ervaringen opgedaan. Ons natuurlijke overlevingsmechanisme is heel goed in het ver weg stoppen van de minder prettige dingen. Toch kan het zijn dat je in je dagelijkse leven hier (on)bewust nog tegenaan loopt en het gevoel hebt jezelf ‘kwijt’ te zijn.
Als je meer met de inzichten wilt doen kan ik je na het intuïtieve consult mogelijkheden bieden om met deze persoonlijke stukken aan de slag te gaan. Hierdoor zal je weer in de flow van het leven komen en het contact met je ware zelf herstellen.

 

Eerste keer een reading, bijzondere ervaring. Werden toch opmerkelijke feitelijke dingen gezegd over mijn gezin van herkomst, karakter van familieleden en eigen persoonlijkheid / karakter. Prettige sfeer, had nog wel uren door willen gaan.

Martine, 47 jaar

Mediamiek consult

In een mediamiek consult maak ik contact met overleden dierbaren. Vaak willen zij laten weten dat ze er nog zijn en op de hoogte zijn van de dingen die zich in jouw leven afspelen. Dan ontstaan er prachtige momenten van heling, waarbij de overledenen zich kunnen uiten op een manier waartoe zij tijdens het aardse leven niet in staat waren. Met behulp van feitelijke bewijzen, zoals de reden waarom of de manier waarop ze overleden zijn, bepaalde karaktertrekken en gedeelde herinneringen, laten zij weten wie ze zijn en welke boodschap ze voor jou hebben. Zo zal je ervaren dat de eeuwige band van liefde altijd doorgaat, ook na de fysieke dood.

Het gebeurt overigens regelmatig dat de twee verschillende kanten (psychic/mediamiek) door elkaar heen lopen tijdens een consult.

Een privéconsult duurt 45 minuten en kost €60,-. Dit is inclusief audio-opname. Een consult kan ook plaatsvinden via Skype.

 

Ik voelde me erg op mijn gemak. Een mooie lichte ruimte. Maar ook de hartelijkheid en betrokkenheid van Raymond doen me heel goed. Wat voor mij het belangrijkste was, een teken van mijn vader. Dat hij er nu voor mij is en veel van me houdt. Dit heeft hij bij leven niet kunnen zeggen. Hij ziet nu in (vanuit gene zijde) hoe moeilijk het voor mij was en zal me waar mogelijk in mijn verdere leven begeleiden.

Mieke, 58 jaar

Boek vandaag nog een consult!

Aanvragen

Uit de praktijk…

Veelgestelde vragen

Wat doet een medium?
Een medium is de verbinding tussen de geziene en ongeziene wereld. Van nature hebben wij dit vermogen allemaal in meer of mindere mate in ons. Oude natuurvolken stonden veel meer in contact met hun intuïtie. Daarnaast hadden zij een natuurlijk besef van ‘er is meer tussen hemel en aarde’. Aboriginals leefden bijvoorbeeld hun leven volledig vertrouwend op hun intuïtie, maar in de loop van de evolutie zijn wij steeds minder hierop gaan vertrouwen. Vandaag de dag is onze focus verlegd naar het ontwikkelen van onze ratio. Van kinds af aan ontwikkelen we onze waarneming met de bekende 5 zintuigen: zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Onze intuïtie laten we grotendeels links liggen.
Misschien herken jij ook wel momenten dat je achteraf dacht: “ik had het gevoel dat er iets niet klopte.” Of wanneer je sterk het gevoel hebt dat je iemand moet bellen en ineens belt deze persoon jou op. Onbewust is onze intuïtie een grote bron van informatie.
Als medium gebruik ik mijn intuïtie en gevoeligheid om me af te stemmen op de ongeziene wereld en hieruit de informatie op te pikken en deze met jou te delen.

Kun je met iedere overleden dierbare contact maken?
De communicatie met de ongeziene wereld verloopt niet op dezelfde manier als een telefoonlijn. Er is een duidelijke intelligentie werkzaam en deze bepaalt wie er ‘door’ komt en om welke redenen. Vaak zijn dit inderdaad de personen op wie je gehoopt of gewacht had, maar soms kan een direct contact te confronterend zijn en zal er eerst iemand anders doorkomen om je voor te bereiden op contact met de persoon voor wie je komt.

Wat kan ik verwachten?
Er staat je een fijn gesprek te wachten onder het genot van een kopje thee of koffie. Ik zal één of meerdere thema’s belichten die in jouw leven een rol spelen of hebben gespeeld. Ook kan ik een contact aanraden die meer over jou of over deze thema’s kan zeggen. Soms kan een reading anders lopen dan dat je gehoopt had. Je krijgt soms een spiegel voorgehouden die uitnodigt tot persoonlijke groei. Het is uiteraard aan jezelf of je die kans pakt of laat liggen.
Het consult wordt altijd opgenomen, zodat je het nog eens terug kan luisteren.

Ik wil graag weten hoe mijn toekomst verloopt, kun je dat vertellen?
Ik ga uit van de vrije wil van de mens en doe dan ook geen toekomstvoorspellingen. Daarnaast heeft ieder mens de verantwoordelijkheid over zijn/haar eigen leven. Het is dus aan jou wat je met de inzichten doet. Het consult is bedoeld om inzicht en heling te bieden in je leven tot nu toe. Wel kan ik jouw talenten belichten, indien dat aan de orde komt.

Ervaringen

Uit nieuwsgierigheid volgde ik een reading van Raymond. Er kwamen onverwacht een aantal familieleden voorbij die mij wat meer inzicht gaven in m’n gezin van herkomst. Patronen in karakters worden zichtbaar en dat geeft stof tot nadenken en wat richting in persoonlijke groei. Fijn en mooi om te ervaren.

Gertjan, 50 jaar

De reading van Raymond was een bijzondere ervaring die veel indruk op me maakte. De ontvangst was hartelijk en de ruimte erg prettig. Raymond krijgt veel door en verwoordt dat zorgvuldig. Het typeert Raymond dat hij bij zijn gevoel bleef totdat ik het contact herkende. Het duurde namelijk even voordat ik in de gaten had dat het om een collega van me ging; ik had hem helemaal niet verwacht. Erg knap! Vervolgens kreeg ik ook nog een prachtige boodschap van gene zijde. Dankjewel Raymond.

Christianne

Het was spannend om voor het eerst een reading te doen en ook nog over de skype, maar het voelt meteen heel vertrouwd. Raymond heeft me eerst uitgelegd hoe alles in zijn werk zou gaan en ook gevraagd of er van mijn kant nog vragen waren. Ik had geen specifieke hulpvraag, maar uiteindelijk kwam er van alles voorbij, een hele openbaring! Bedankt voor deze fijne ervaring, en hopelijk kun je nog heel veel meer mensen helpen met deze gave.

Alies, 35 jaar

Ik heb de reading bij Raymond ervaren als ontspannen, veilig en interessant. Raymond weet op een respectvolle manier zich te positioneren tijdens de reading. Hij spreekt vanuit zijn gevoel en dat is ook de kracht waarmee hij resultaten kan boeken. Ik kan Raymond van harte aanbevelen.

Onne, 35 jaar

Ik heb de reading als zeer fijn ervaren van af de eerste keer dat ik met jouw een telefoon gesprekje had had ik het gevoel dat ik je al heel lang kende het was zo vertrouwd.Dat was ook vanochtend toen ik bij je binnen kwam ik voelde me zeer relaxed ik kreeg echt een zeer gerust gevoel.Ik had helemaal niets te verwachten maar ben bij jou met een heel blij gevoel weg gegaan.Mij dag kon echt niet meer stuk vooral toen je zei dat er een vrouw was voor mij ik dacht dat het mijn zusje was bleek achteraf mijn Moeder te zijn daar werd ik intens blij van.Je vroeg aan mij zegt nummer 46 jouw iets terwijl ik dit aan jouw schrijf schiet me iets te binnen,mijn Moeder is overleden 46 jaar geleden in 1970 dat ik dan na zo veel jaar deze lieve boodschap krijg vind ik heel bijzonder Dank je wel Raymond.

Maria, 64 jaar

Beste Raymond, ik wil je bedanken voor de bijzondere reading die ik van je mocht ontvangen. De rust en het vertrouwen wat je uitstraalde en de aangename omgeving, zorgden ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde. Door jouw rustige benadering en gerichte vragen, heb ik weer vragen voor mezelf beantwoord. Met de gekregen informatie kan ik verder en weet ik dat ik op het juiste pad zit.

Fabienne, 49 jaar