“Wat mij boeit is het verhaal áchter het gedrag van de mens.”

Ik wil jou graag helpen bewust(er) te worden; bewust van je eigen gedachten, gevoelens en gedrag. Door deze onder de loep te nemen ben je in staat om zelfstandig hierin je eigen keuzes te maken. Keuzes die voortkomen uit je eigen kern, je ziel, diegene die je werkelijk bent! Zo creëer je jouw eigen Happy Lifestyle!
Na mijn HTS studie Hogere Informatica en opleiding tot verkeersvlieger ben ik mij steeds meer gaan interesseren in de psyche en het welzijn van de mens. In mijn deeltijdbaan als verkeersvlieger ontmoet ik veel verschillende mensen. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Wat mij boeit is het verhaal áchter het gedrag van de mens. Wat maakt dat iemand is wie hij is?

In 2009 ben ik begonnen met de opleiding tot Polyenergetisch therapeut (HBO niveau). Eindelijk had ik een opleiding gevonden waar ik mijn interesse kon uitbreiden met kennis. Gedurende de opleiding heb ik veel over mijzelf geleerd. Door mijn achtergrond ben ik geneigd om alles vanuit het hoofd te beredeneren. Het leren waarnemen en kunnen uiten van mijn eigen gevoel sloeg de brug tussen mijn ratio en gevoel. Hierdoor sta ik voller in het leven en kan ik mij nóg beter inleven in anderen.

Intuïtie
Dit komt goed van pas tijdens mijn sessies met cliënten in onze praktijk. Het geeft mij enorm veel voldoening om te zien hoe mijn cliënten gedurende de sessies groeien. Ze gaan naar huis en merken vaak al snel de positieve effecten om zich heen. Dit maakt het vak als therapeut voor mij een zeer dankbare bezigheid.

Na mijn opleiding heb ik ook ontdekt dat ik intuïtief veel dingen van nature aanvoel. Als kind pikte ik al heel veel informatie op waar ik nooit wat mee kon. Ik hield dit voor mijzelf maar kreeg dan buikpijn of had dan moeite met concentreren. Tegenwoordig ben ik er achter dat het mijn gevoeligheid is. Deze (h)erkenning voelt als een soort thuiskomen. Ik ervaar dan ook dat deze kwaliteit een zeer waardevolle aanvulling is tijdens mijn werk als therapeut. In 2014 heb ik een jaartraining mediumschap gevolgd om zo mijn intuïtie te (her)ontdekken en verder te ontwikkelen. Na deze jaaropleiding ben ik losse trainingen gaan volgen om mij steeds verder te verdiepen. De Engelse stijl van mediumschap spreekt mij het meeste aan, omdat het op een nuchtere wijze laat zien dat het leven na de dood doorgaat. De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen gevolgd bij de Nederlandse mediums Carmen Vreeburg en Myrthe Bruinzeel. Ook heb ik les gehad van internationale docenten van het Arthur Findlay College in Engeland, waaronder Chris Drew. Ik ben tevens lid van de Engelse SNU, De Spiritualist’ National Union.

Kijk ook op www.raymondbordeaux.nl voor meer informatie over de medium consulten.

Opleidingen

  • 2021 Psychosociale Basiskennis
  • 2014 Jaartraining Mediumschap
  • 2009 Academie voor Polyenergetisch Therapeut
  • 2004 KLM Luchtvaartschool
  • 2000 Hogere Informatica – HTS Arnhem

Overige bijscholingen

  • 2015 tot heden. Diverse trainingen bij verschillende mediums in Nederland en Engeland.
  • 2015 tot heden. Diverse bijscholingen op het gebied van therapeutschap