Het is alweer de 5e sessie geweest. We hebben het terugblikken naar je verleden afgerond en richten onze blik nu naar de toekomst.

Wie ben je? Wat wil je? Wat is je doel?

Thuisopdrachten

Opdracht 1)
Denk nog eens aan de video over ‘Zaaien en Oogsten’ van Michael Pilarczyk. Wanneer je deze nog niet in een sessie hebt bekeken dan kun je deze vinden bij Video’s.

Sta vervolgens stil bij het effect van positieve of negatieve gedachten tot het creĆ«ren van jouw toekomst. Je mag nu gaan zaaien wat jij in de toekomst wil oogsten. Met deze natuurwet in je achterhoofd mag je de vragenlijst beantwoorden die bij de Downloads staat.

Print de lijst uit en beantwoord vervolgens de vragen. (Je kunt de vragen natuurlijk ook in je eigen schrift beantwoorden!)

Opdracht 2)
Maak een lijst (Denk weer aan bovengenoemde natuurwet) van minimaal 10 concrete zaken die jij de komende 5 jaar wilt doen en bereiken. Brainstorm eerst hierover en wanneer je klaar bent zet ze dan in chronologische volgorde met een tijdsindicatie.

Opdracht 3)
Bekijk bij Video’s de video van Oprah Winfrey, Tony Robbins en Eckhart Tolle over Dankbaarheid en de “Wet van Aantrekking”. Mocht je moeite hebben met de Engelse taal in de video laat het ons weten.

Houd vanaf nu dagelijks in je schrift of in een dagboek 3 dingen bij waar je die dag dankbaar voor bent geweest. Je mag ook gedurende de dag iets opschrijven wat je op dat moment tegenkomt. Dit mag iets heel kleins zijn maar ook iets groots. Dankbaarheid zit hem in van alles! Het heeft een enorm positief effect wanneer je voor het slapen gaan even stil staat bij deze 3 voor jou dankbare dingen. Wanneer het universum ziet dat je ergens dankbaar voor bent, zal je er meer van krijgen. (Wet van aantrekking)

Opdracht 4)
Je bent perfect zoals je bent! Je bent een afstammeling van de bron waar wij vandaan komen. Die bron is perfectie. Bij Video’s staat een nummer van India Arie, I Am Light. Geniet van deze song van India Arie en laat de songtekst bij je binnenkomen. Enjoy!

Als je vragen hebt neem gerust contact met ons op!

 

Download onderstaande vragenlijst behorende bij opdracht 1

[wpdm_package id=’1520′]

 

Onderstaande video over de natuurwet van zaaien en oogsten

Bekijk onderstaande video van Oprah Winfrey, Tony Robbins en Eckhart Tolle over dankbaarheid en de wet van aantrekking.

Je bent perfect zoals je bent! Je bent een afstammeling van de bron waar wij vandaan komen. Die bron is perfectie. Geniet van deze song van India Arie en laat de songtekst bij je binnenkomen. Enjoy!